Kontakt

Har du spørgsmål til kennelen eller interesse i en hvalp eller parring så tag kontakt til mig nu via mail: Birkemosen@privat.dk eller telefon +45 4028 4222

 

Hvem er jeg?

Mit navn er Jens Abildgård, jeg er 49 år og har gennem ca 30 år arbejdet med hunde. I mine første år som jæger havde jeg korthåret hønsehund, men eftersom jeg gik mere og mere på jagt, synes jeg, der manglede lidt skarphed og vandpassion. Jeg forhørte mig derfor i jægerkredse om, hvor der var nogle gode ruhårshvalpe på vej. Jeg fik på det varmeste anbefalet at tage kontakt til Kennel Hjortlund ved Jens Velling og den 28. marts 1998 blev Hjortlunds Zita født og min første ruhår var en realitet og dermed startskuddet til min tid som ”ruhårsmand”.

Jeg har været reg. schweisshundefører i schweiss registret i 10 år med Donna, Sara og Oscar. En tidskrævende opgave med bonus i mange spændende og oplevelsesrige eftersøgninger på råvildt, då- og kronvildt.

Resultatmæssigt har jeg bl.a. ført 8 hunde frem til prædikatet Dansk Jagtchampion, 1 hund til prædikatet Dansk Sporchampion, har bl.a. opnået 23 x vinderklasseplaceringer fordelt på 8 hunde (heraf 3 x 1. vindere) , 11 x 1. præmie på fuldbrugsprøve i Danmark samt 1. Præmie i Tyskland (VGP) samt en del præmieringer på 3 timer, 20 timer og 40 timers schweiss.

Jeg har deltaget ved verdensmesterskaberne i 2009, 2010 og 2011 for kontinentale jagthunde. Til VM i Slovakiete 2010 var jeg på det danske landshold der opnåede det fornemme resultat at blive Verdens-mestre for hold samt individuelt opnåede Skipper et "Bon" og derved placering som nr. 18 til VM og nr. 15 til Sct. Hubertus. I 2011 i Frankrig blev det til et "Tres Bon" og derved med til at sikre VM holdet en bronzemedalje + endnu en bronzemedalje på VM holdet i Sct. Hubertus sammen med pointermanden Alex Nissen.

Pr. januar 2011 har jeg lanceret Birkemosens Hundefoder på det danske marked.

Jens Abildgård

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart